Vacuum-roller massager

Vacuum-roller massager MED 360 combina un aplicator mare, Vsmooth, si aplicatorul mic, Vcontour, pe aceeasi platforma, fapt ce permite cel mai ridicat grad de eficacitate si confort. Atunci cand se utilizeaza aplicatorul VContour impreuna cu aplicatorul VSmooth se poate realiza o penetrare mai profunda a energiei si o hipertermie optima.

Combinatia intre lumina infrarosie (IR) si energia RF incalzeste foarte precis tesuturile dermei si hipodermei in zona de tratament, producand o reactie in lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen și elastina, precum și sintetizarea unor noi fibre de colagen. Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii.

Incalzirea precisa asigura un tratament sigur, eficient si rapid, care nu necesita perioada de recuperare post-tratament. Vacuumul si rolele speciale, destinate masajului mecanic, netezesc pielea pentru a facilita transmiterea sigura si eficienta a energiei termice. Rezultatul imediat consta in imbunatatirea metabolismului energiei stocate in piele, accelerarea drenajului limfatic, micsorarea efectiva a celulelor adipoase si implicit reducerea stratului de grasime.

Vacuum-roller massager MED 360 accelereaza drenajul limfatic, imbunatateste circulatia sanguina locala si stimuleaza metabolismul local, aducand in organism un flux crescut de oxigen si nutrienti.

Rezultate testate clinic cu Vacuum-roller:

  • Netezirea gradata a suprafetei pielii cu reducerea vizibila a celulitei.
  • Scaderea circumferintei cu remodelarea vizibila a zonei tratate.
  • Rezultatele testate clinic sunt vizibile dupa numai 4 tratamente.

Conform studiilor clinice multiple, 85% dintre pacientii tratati au observat o crestere a arderilor metabolice, imbunatatirea majora a aspectului pielii, precum si scaderea circumferintei cu pana la 7.2 cm.

Pe langa efectele dovedite asupra celulitei si reducerea circumferentiala, Vacuum-roller este o solutie sigura, eficienta si rapida de a scapa de barbia dubla si de a obtine un aspect de invidiat pentru zona decolteului - piele neteda si fina, fara imperfectiuni. Efectul de lifting este obtinut prin utilizarea aplicatorului Vcontour in zona barbiei si gatului.

Pentru toate tratamentele Vacuum-roller se utilizeaza o crema speciala, hidratanta, cu ingrediente active, care stimuleaza circulatia sangelui si productia de colagen.

Care sunt indicatiile tratamentului cu Vacuum-roller massager?

Indicatiile medicale sunt: ameliorarea celulitei, imbunatatirea texturii si a tonicitatii pielii, reducerea circumferentiala a zonei tratate, tratamentul spasmelor musculare si al mialgiilor, post lipo-aspiratie – pentru corectia micilor asimetrii restante precum si post sarcina, cu efecte foarte bune asupra tonicitatii si texturii pielii abdominale.

Ce zone se pot trata cu Vacuum-roller massager?

Zonele tratate cel mai frecvent si cu rezultatele cele mai bune sunt abdomenul, coapsele si fesele dar si flancurile, spatele, bratele si gambele.

De cate sedinte este nevoie pentru a obtine rezultate?

Un tratament consta in 6 sedinte, cate 1 sedinta in fiecare saptamana, urmand ca tratamentul de intretinere pentru mentinerea rezultatelor sa fie efectuat la un interval de 1-3 luni. O sedinta dureaza aproximativ 30-40 minute, in cadrul acesteia tratandu-se maxim doua zone.