Terapia cu oxygen hyperbaric pentru fata

Oxigenul joaca un rol important in buna functionare a organismului, nu numai la nivel pulmonar ci, prin intermediul acestuia, la toate nivelele sale. Astfel, oxigenarea pielii atat din interior cat si din exterior este esentiala. O oxigenare insuficienta poate duce la dezvoltarea agentilor patogeni. Acestia incarca pielea cu reziduri si in combinatie cu alti factori externi pot determina imperfectiuni ale pielii cum ar fi imbatrinirea precoce prin deshidratare,pierderea elastinei,acidului hyaluronic degradind colagenul care este essential pentru mentinerea pielii tinere tonifianta si neridata.Amelioreaza secretia de sebum regand PH pielii prin hidratare puternica astfel tratand si acneea.

Tratamentul cu oxigen pentru fata si corp este recomandat atunci cand ne dorim sa obtinem, ca efect imediat:

  • ameliorarea acneei (prin grabirea cicatrizarii )
  • tratarea tenului uscat (prin hidratarea puternica si profunda)
  • reducerea dimensiunii porilor

Rezultatele pe termen lung sunt mult mai multe si constau in:

  • regenerarea celulara
  • diminuarea ridurilor
  • reducerea vergeturilor

Practic, tratamentul cu Oxigen hyperbaric nu are nicio contraindicatie, el fiind benefic oricareia din problemele pielii. Vitaminele, mineralele si antioxidantii folositi in tipul tratamentului se aleg in functie de specificul si necasitatile pielii. Folosind dispozitivul special de oxygen hyperbaric este facilitata patrunderea acestor ingredineti in straturile profunde ale pielii printr-un process non invaziv, bland si fara dureri cu ajutorul oxi-spay-ului.

Se recomanda un numar de 4-6 sedinte executate saptamanal, dupa care un singur tratament la interval de 3-4 saptamani, cu o durata de aproximativ 40 de minute.