Radiofrecventa tripolara

Radiofrecventa tripolara este cea mai avansata metoda de tratare a problemelor estetice legate de remodelarea facial si corporala. Curentul tripolar incalzeste selectiv celulele adipoase, simultan in straturile profunde si superficiale. Dupa un tratament cu Radiofrecventa Tripolara are loc o eliberare de grasime lichida din tesutul adipos si o contractie a colagenului. Pielea este readusa aproape de aspectul initial, obtinand astfel fermitatea, tonifierea,reducerea ridurilor fine si reducerea in circumferinta a zonelor tratate. Rezultatele sunt imediate, vizibile dupa primul tratament – pielea este mai catifelata, mai ferma si are o textura mai buna pe intreaga suprafata.

Tehnologia Tripollar, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii, incalzeste eficient tesuturile, determinand contractia colagenului. Aceasta produce o imbunatatire imediata a aspectului, prin refacerea fermitatii pielii. Pe termen lung, aceasta incalzire accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen si tonifiaza pielea, care devine ferma, neteda, conturata, cu textura si aspect bine definite.

Radiofrecventa tripolara este cea mai avansată metodă complet neinvazivă de tratare a problemelor estetice legate de tonusul pielii.

Undele de radiofrecvență produc încălzirea straturilor profunde ale pielii, determinând refacerea colagenului propriu, iar efectul de fermitate al pielii este imediat.

Pe termen lung, radiofrecvența actionează prin accelerarea mecanismului fibroblastelor de a produce colagen și elastină, ceea ce are ca efecte liftingul intant, reducerea ridurilor, fermitatea pielii, reducerea vergeturilor și prevenirea apariției altora noi.

La nivel facial, radiofrecvența tripolară este singurul tratament neinvaziv care stimulează refacerea colagenului propriu și a elastinei, asigurând o dimunuare vizibilă a ridurilor, un lifting instant, hrănire, fermitate și tonifiere a tenului.

Pe parte corporală, radiofrecvența tripolară este ideală pentru persoanele cu piele flască, conturează și redefinește zonele cu celulită, estompează vergeturile și previne apariția altora noi.