Lifting facial cu ultrasunete focusate - Hifu

Sistemul HIFU este un aparat de ultrasunete focusate de mare intensitate (HIFU) cu utilizare în tratamente estetice (anti-aging, anti-rid, lifting și creșterea elasticității pielii). Tratamentul cu sistemul HIFU este unul neinvaziv, sigur, ușor de operat, cu rezultate deosebite și vizibile imediat, care durează în timp, rezultatul maxim fiind atins în timp și vizibile până la 6 luni după tratament.

HIFU conferă un lifting puternic din adâncul pielii, o reală alternativa la chirurgie estetică. Avantajele principale față de tratamentele de rejuvenare cu laser sau radiofrecvență, o reprezintă adâncimea de tratament și acuratețea cu care energia ultrasunetelor este livrată în țesutul țintă.(4.5;3.0;1,5.)

APLICAȚII HIFU UTIMS™-A1

  • lifting instant sprâncene
  • ștergerea sau îmbunătățirea aspectului ridurilor periorbitale
  • reducerea dimensiunii porilor
  • tratamentul cicatricilor post-acneice
  • îmbunătățirea aspectului ridurilor de expresie
  • creșterea elasticității pielii prin stimularea structurii de elastină și colagen
  • lifting neinvaziv pentru față, gât și zona decolteului
  • conturare facială, gușă dublă prin tensionarea pielii

MECANISMUL DE TRATAMENT HIFU

Ultrasunetele focusate de mare intensitate (HIFU) sunt livrat în SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascicule, generând o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

Datorită mecanismului de regenerare a organismului, celulele pielii din jurul zonei de coagulare eliberează factori de creştere pentru celulele nediferenţiate care se înmulţesc, formează noi celule, fibroblaştii care vor produce mai multe fibre de colagen şi elastină. Sarcina fibroblaştilor este de a migra către leziune pentru a o vindeca (a închide rana, de a o repara cu fibre de colagen şi elastină).

TRANSDUCER HIFU DE MARE ACURATEȚE ȘI STABIL

Transducerele se diferențiează de competitori prin precizie, stabilitate și forma lor unică. Leziunea termică generată de către transducerele UTMIS-A1 (măsurat în laboratoarele proprii cu echipamente de analiza leziune HIFU) are forma unui ou și este mai focusat - din acest motiv este capabil să asigure rezultate mai bune, mai sigure și mai eficiente.

+ Punct focal stabil și rezultate mai spectaculoase

+ Leziuni verticale mai scurte și tratamente mai sigure

+ Reducerea efectelor secundare nedorite în piele

+ Tratamente mai sigure cu nivele de energie mai mari