Wishpro

WishPro ofera centrelor de infrumusetare oportunitatea de a adauga 4 tratamente cosmetice inovative pe lista de servicii cu o singura combina cosmetica, in schimbul unei investitii initiale foarte mici. Tratamentele WishPro ofera rezultate instante, asadar clientii pot vedea si simti diferenta pe pielea lor, ce dobandeste un aspect radiant, mai tanar si sanatos!

Tehnologia magnetica Wishpro

WishPro utilizeaza tehnologia magnetica pentru a converti pulsurile magnetice intr-un camp energetic activ ce creeaza lumina sau curent electric. Magnetii puternici combinati cu tehnologii avansate si formule cosmetice active, creeaza rezultate spectaculoase!

WishPro incorporeaza patru tehnologii diferite, destinate unor patru tipuri de tratamente: rejuvenare faciala, tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling.

Tehnologia de Rejuvenare faciala prin Fototerapie

Capatul de reintinerire faciala WishPro utilizeaza lumina rosie, cu lungimea de unda de 660nm (fototerapie), cu scopul de a rejuvena pielea pe trei nivele: stimuleaza fibroblastii dermici, metabolismul celular si imunitatea pielii.

Fibroblastii din matricea extracelulara sunt responsabili pentru sinteza de proteine, precum colagen si elastina. Astfel, tratamentul de rejuvenare faciala are actiune directa in stimularea fibroblastiilor pentru productia de noi fibre de colagen si elastina.

Expunerea la tehnologia de rejuvenare determina mitocondria dermica sa converteasca glucoza in ATP (adenozin trifosfat) sau energie celulara. Celulele pielii folosesc aceasta energie pentru a accelera procesul natural de vindecare al pielii.

Beneficii:
  • Stimuleaza productia de colagen si elastina;
  • Atenueaza ridurile;
  • Uniformizeaza textura si tonul tenului;
  • Stimuleaza microcirculatia dermica;
  • Creste imunitatea pielii;
  • Amelioreaza drenajul limfatic;
  • Reduce dimensiunea porilor.