Coollifting

CooLifting gun pulverizeaza pe tesuturile fetei un flux puternic de CO2 combinat cu o concentratie foarte ridicata de compusi atomizati activi, la o presiune foarte ridicata si temperatura scazuta.

  • Este cel mai spectaculos si rapid tratament vazut vreodata, care sfideaza trecerea timpului: 5 minute pentru a sterge 10 ani.
  • Efect de lifting imediat: netezeste si lumineaza pielea , elimina ridurile de suprafata si reduce ridurile profunde de expresie.
  • Mentine pielea tanara prin: stimularea intensa de colagen si elastina, regenerarea dermului, imbunatatirea texturii si calitatii pielii.

Odatăcu trecerea timpului, corpul dumneavoastră produce din ce în ce mai puţine celule noi care vă fac să arătaţi tânără, iar sinteza de colagen şi elastinăscade, ceea ce face ca pielea tenului dumneavoastră să se rideze şi să îşi piardădin fermitate. Utilizând un tip inovativ de tratament de criogenare facială, cunoscut sub numele de “Terapia Inducerii de Colagen” corpul poate fi stimulat să regenereze în mod natural aceste celule. Aceasta înseamnă că în final există o alternativăla riscantele şi costisitoarele proceduri chirurgicale de lifting facial. Terapia CooLiftingvă oferă rezultate rapide şi fără riscuri utilizând puterea temperaturii scăzute, a carboxiterapiei şi a acidului hialuronic.

Fluxul rece de co2 si compusii atomizati activi, combinati cu presiunea mare de aplicare, are ca efect:

  • Motricitatea paradoxala a vaselor de sange: contractia vaselor urmata de dilatarea acestora stimuleaza microcirculatia. Expuse la acest stimul deosebit de rece, vasele de sange se comprima si se dilate alternative pentru contracararea efectului de criogenare.
  • Crioforeza si baroforeza: multiplicarea activilor CooLifting prin rece extrem si presiune ridicata. Combinatia rece-presiune aplicata pe epiderm, are ca effect o penetrare profunda a acestuia de catre compusii CooLifting si o crestere exponentiala a efectelor acestora.
  • Socul termic: stimularea tesuturilor de profunzime. Aceste tesuturi au o temperature normala de 36oc. Dupa ce sunt expuse unei scaderi a temperaturii atat de brusca, are loc o reactie instantanee a dermului profund.